Beneficiind de bucatarie proprie si personal calificat cu mare experienta, restaurantul nuntii tale, ​Aurrum Palace Bucuresti poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare. In acelasi timp, putem personaliza meniuri de nunta dupa preferinta.

DESCOPERITI OFERTA "MENIURI NUNTA", LUNA ACEASTA, LA PRETURI SPECIALE

EXCLUSIV IN RESTAUURANT

MENIU TRADITIONAL

PRET 63 EURO (DUMINICA)

Pentru cine prefera clasicul stil romanesc, bucatarul restaurantului propune o varianta de meniu in care se regasesc toate preparatele bucatariei autohtone, de la celebrele aperitive, pana la delicioasele sarmalutele traditionale.

MENIU GOLD

PRET 66 EURO (DUMINICA)

Rulourile din file de salau pregatite la cuptor cu sos butterlemon si servite cu garnitura de orez si legume la gratar fac cu ochiul multor gurmanzi. La fel ca si celelalte minunatii pregatite de Chef in meniul de nunta Gold.

MENIU MARIAGE

PRET 67 EURO (DUMINICA)

Indiferent daca servirea se face la mese sau tip “bufet suedez”, preparatele sunt intodeauna proaspete si calde. Iar bauturile precum vinul, whisky -ul sau cocktail -urile, reci si “nelimitate”. Dar despre cum arata totul povestim mai departe in meniul Mariage.

MENIU SPECIAL

PRET 68 EURO (DUMINICA)

Un meniu cu totul special ce incanta simturile invitatilor de fiecare data. Oare de ce? Poate ca secretul consta in alegerea ingredientelor si modul de preparare al bunatatilor. Un lucru e cert: la fiecare nunta, Meniul Special este pregatit cu drag de catre echipa noastra.