NUNTA SI CELE 5 DETALII IMPORTANTE DE ORGANIZARE

PLANNING EVENTS

Cine nu isi doreste sa aiba o nunta cu o organizare de nota 10? Si totusi acest lucru nu se intampla de multe ori asa cum va doriti pentru ca aproape de fiecare data exista un detaliu care scapa sau apare o situatie neprevazuta ce da peste cap totul. Decorurile si florile, invitatiile, meniul, muzica, receptia, fotografiile, filmele si toate celelalte mici detalii pot fi compromise daca organizarea este superficiala. 

Pentru ca nunta sa fie organizata perfect, Restaurantul Aurrum Palace Bucuresti va pune la dispozitie experienta de peste 10 ani a echipei sale de specialisti.

DECORUL & TEMATICA

Atunci cand va doriti o nunta de vis este foarte important ca mai intai sa va imaginati decorul. Ce nuante preferati? Aveti o tematica? Daca nu v-ati gandit inca la aceste aspecte, echipa noastra experimentata va sta la dispozitie cu o multime de sugestii, inclusiv cu imagini de la sutele de nunti organizate.

SALONUL POTRIVIT

Doriti o nunta intr-un cadru intim sau una organizata intr-un salon spatios care poate gazdui o multime de invitati? Este necesar sa stiti de la inceput numarul de participanti. Oricare ar fi acesta, noi avem pregatite 4 saloane care se pot adapta oricarei dorinte.

ARANJAMENTUL FLORAL

Ce flori preferati? Se incadreaza tipul si culoarea lor in tematica si decorul salonului? Intotdeauna profesionistii iau in considerare fiecare detaliu atunci cand vor ca totul sa iasa ca la carte.

MENIUL PREFERAT

Va inspira un meniu traditional sau unul cu accente din bucataria occidentala sau asiatica? Putem adapta orice meniu de nunta preferintei dvs, posibilitatile fiind infinite. Aruncati un ochi la cateva meniuri pregatite cu mare drag de catre bucatarul chef.

CANDY BARUL

Desigur, o nunta de vis are nevoie de o organizare precisa care sa includa un meniu spectaculos, pregatit din preparate proaspete si gustoase. Insa ce spuneti daca am vrea sa ridicam si mai mult gradul de satisfactie al invitatilor? “Cireasa de pe tort” sau Candy Bar -ul este intotdeauna raspunsul la acesta provocare.

Centrul de Evenimente Aurrum Palace Bucuresti este locatia ideala pentru nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra.

Linkuri Utile

Contacteaza-ne

Aurrum Palace Events
Soseaua Electronicii Nr. 19, Sector 2,Bucuresti, 023252

+40 762 862 025

+40 749 048 044 

Copyright AURRUM PALACE © 2021 | Toate drepturile rezervate